ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ

Masters

Το πρόγραμμα Masters είναι συμβουλευτική υπηρεσία, σχεδιασμένη γύρω από τις ανάγκες σας. Δίνει τη δυνατότητα σε πιο έμπειρους διαπραγματευτές να χειριστούν πιο περίπλοκες, πολυμερείς διαπραγματεύσεις. Χρησιμοποιώντας τις αρχές του προγράμματος A.N.S., σας βοηθά να προετοιμάσετε και να καθοδηγήσετε τις ομάδες σας, να ερμηνεύσετε τις κινήσεις της άλλης πλευράς και να αξιολογήσετε αυτά που είναι σημαντικά για τη λήψη αποφάσεων.

Το πρόγραμμα Masters είναι συμβουλευτική υπηρεσία, σχεδιασμένη γύρω από τις ανάγκες σας. Δίνει τη δυνατότητα σε πιο έμπειρους διαπραγματευτές να χειριστούν πιο περίπλοκες, πολυμερείς διαπραγματεύσεις. Χρησιμοποιώντας τις αρχές του προγράμματος A.N.S., σας βοηθά να προετοιμάσετε και να καθοδηγήσετε τις ομάδες σας, να ερμηνεύσετε τις κινήσεις της άλλης πλευράς και να αξιολογήσετε αυτά που είναι σημαντικά για τη λήψη αποφάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το πρόγραμμα Masters έχει σχεδιαστεί για υψηλόβαθμα στελέχη, που διοικούν ομάδες διαπραγματευτών. 

 

«Συμμετείχα στο A.N.S. πριν από δύο χρόνια, αλλά μετά χρειάστηκα βοήθεια στο στήσιμο και την καθοδήγηση της ομάδας μου».National Account Director

Τι διδάσκει το πρόγραμμα;

ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πώς να αποκτήσετε μία ολιστική κατανόηση του τρόπου διαπραγμάτευσης των ομάδων σας.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Πώς να ευθυγραμμίσετε τους διαπραγματευτές σας με τις ευρύτερες στρατηγικές και τους στόχους σας.

"Η Scotwork έχει εξαιρετικές συστάσεις. Η συνεργασία μαζί τους ήταν εύκολη και διασκεδαστική. Η παγκόσμια παρουσία τους, βοήθησε να στείλουμε το ίδιο μήνυμα στις εταιρίες μας διεθνώς. Έχουμε κωδικοποιήσει και απλοποιήσει την προσέγγιση της διαπραγματευτικής μας ομάδας με τη βοήθεια της μεθοδολογίας της Scotwork".

 

Anthony Groves, Global Commercial Director - Dentsu Aegis Network

Μιλήστε με τους συμβούλους μας για να βρούμε μαζί την προσέγγιση που σας ταιριάζει

ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το πρόγραμμα Masters ξεφεύγει από την απλή ανάπτυξη διαπραγματευτικών δεξιοτήτων και κάνει αναφορά στο ευρύτερο εμπορικό περιβάλλον. Βοηθά την κατανόηση της συμπεριφοράς αγοραστών και πωλητών, απλοποιεί φαινομενικά σύνθετα προβλήματα και κινητοποιεί τους συμμετέχοντες. Οι σύμβουλοί μας θα σας προσφέρουν προσωπική καθοδήγηση και θα μορφοποιήσουν το πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όπως και στο A.N.S. το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα το περιεχόμενο είναι πρακτικά εφαρμόσιμο, ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Η ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ

Το στρατηγικό μας πρόγραμμα, συνδυάζει τη θεωρία με ρεαλιστικά σενάρια ασκήσεων για να βοηθήσει την κατανόηση τρόπων αντιμετώπισης στρατηγικών προβλημάτων. Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν το διαγνωστικό εργαλείο PODEL που θα βοηθήσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η διάρκεια είναι τρεις ημέρες. Κάθε μισή ημέρα, περιλαμβάνει μία εισήγηση, προετοιμασία μίας διαπραγμάτευσης, ζωντανή διαπραγμάτευση και ανάλυση της μαγνητοσκοπημένης συζήτησης.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Το πρόγραμμα διεξάγεται από δύο εξειδικευμένους συμβούλους μας. Ο κάθε ένας φέρει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση διαπραγματεύσεων με ανώτατα στελέχη. Προσφέρουν ζωντανή ανάδραση και συμβουλεύουν με βάση τη συμπεριφορά των συμμετεχόντων. Ο λόγος εισηγητών προς συμμετέχοντες είναι 1:6. Έτσι ο κάθε συμμετέχων έχει εξατομικευμένη υποστήριξη στη διάρκεια του προγράμματος.

Πριν και μετά

Υποστηρίζουμε όλους τους συμμετέχοντες πριν και μετά το πρόγραμμα:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το διαπραγματευτικό προφίλ, καταρτίζεται με τη χρήση ενός ερωτηματολογίου που συμπληρώνεται πριν τη διεξαγωγή. Εντοπίζει περιοχές όπου υπάρχει περισσότερη ή λιγότερη αυτοπεποίθηση και εντοπίζει το σημεία στα οποία πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια για βελτίωση. Αυτό βοηθά τους συμβούλους μας να φτιάξουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης για τον κάθε συμμετέχοντα. 

ΕΥΡΕΥΝΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πριν τη διεξαγωγή, οι συμμετέχοντες προσκαλούνται να μας δώσουν μία εικόνα της προσέγγισης της εταιρείας τους στις διαπραγματεύσεις. Αυτό γίνεται με την online έρευνα δεξιοτήτων. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της έρευνας με τα δεδομένα που παίρνουμε από τη διοίκηση, μας βοηθούν να φτιάξουμε το βέλτιστο πρόγραμμα, τόσο για την εταιρεία όσο και για τον κάθε συμμετέχοντα χωριστά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν το Προσωπικό Πλάνο Ανάπτυξής τους, για να συνεχίσουν τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Αποκτούν πρόσβαση στη εργαλειοθήκη της Scotwork, μία πλατφόρμα που μπορούν να βρουν το περιεχόμενο του προγράμματος, εργαλεία και εφαρμογές που μπορούν να τους βοηθήσουν στις μελλοντικές στρατηγικές διαπραγματεύσεις τους. Το εργαλείο προετοιμασίας είναι πολύτιμο για την προετοιμασία πριν τη διαπραγμάτευση και το Scotwork App περιέχει χρήσιμα διαγνωστικά εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές.

Πού στέκεται η εταιρεία σας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Πώς συγκρίνονται οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης της εταιρείας σας, σε σχέση με τον κλάδο σας; Δείτε τα αποτελέσματα με την έρευνα δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης.

Man Glasses Small Min 2

Ενδιαφέρεστε για άλλη χώρα;

Ψάχνετε για μία λύση σε πολλά κράτη;