ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΕΔΩ

Advancing

Negotiation Skills

Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες στελέχη σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν το πρόγραμμα Advancing Negotiation Skills (A.N.S.). Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μείγμα ζωντανών διαπραγματεύσεων, online εργαλείων, ανάλυσης μαγνητοσκοπημένων στιγμιότυπων και σύντομων παρουσιάσεων από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, συνθέτει το περιεχόμενο του A.N.S. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει ανθρώπους διαφορετικών διαπραγματευτικών επιδόσεων, σε εξαιρετικά αποτελεσματικούς διαπραγματευτές

Κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες στελέχη σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν το πρόγραμμα Advancing Negotiation Skills (A.N.S.). Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μείγμα ζωντανών διαπραγματεύσεων, online εργαλείων, ανάλυσης μαγνητοσκοπημένων στιγμιότυπων και σύντομων παρουσιάσεων από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, συνθέτει το περιεχόμενο του A.N.S. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει ανθρώπους διαφορετικών διαπραγματευτικών επιδόσεων, σε εξαιρετικά αποτελεσματικούς διαπραγματευτές

Ποιους αφορά;

Το A.N.S. αφορά οποιονδήποτε διαπραγματεύεται, είτε με εσωτερικούς ή με εξωτερικούς συνεργάτες. Εκπαιδεύουμε στελέχη όλων των ειδικοτήτων: Πωλήσεις, Προμήθειες, Παραγωγή, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Ανθρώπινο Δυναμικό, Ανώτατα στελέχη κλπ.


“Το πρόγραμμα της Scotwork έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία κοινής διαπραγματευτικής κουλτούρας στην εταιρία μας. Τα αποτελέσματα φάνηκαν από τις πρώτες μας διαπραγματεύσεις. Πιο σημαντικό, οι σύμβουλοι της Scotwork ήταν και είναι πάντα διαθέσιμοι πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη διεξαγωγή, για να μας βοηθήσουν σε διαπραγματευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε.”

Αγγελική Κοτρότσου, CEO Arla Foods Hellas

Τι διδάσκει το A.N.S.;

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Η κατανόηση του πότε πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο και πώς θα το πετύχουμε αυτό, είναι το θεμέλιο της διαπραγματευτικής επιτυχίας.

 

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Το Εργαλείο Προετοιμασίας μας, θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε τους στόχους και τις προτεραιότητές σας.

 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η κατανόηση των 8 Βημάτων θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τη διαπραγμάτευση σε κάθε φάση της.

“Στις επιχειρήσεις δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που διαπραγματεύεσαι. Η διαπραγματευτική επιδεξιότητα είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Έχω παρακολουθήσει δύο προγράμματα της Scotwork, το ANS και το ANS2. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν μία εξαιρετική ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Μάλιστα η Scotwork “χτίζει” πάνω στην εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα και τον βοηθά να εξελίξει τις δεξιότητες του. Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, φροντίζουμε τα νέα μας στελέχη ανεξαρτήτως τμήματος και θέσης να συμμετέχουν στα προγράμματα της Scotwork, κάτι που βοηθά και στη γρήγορη ενσωμάτωσή τους στην οργάνωσή μας. Είναι με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα διαπραγματεύσεων που προσφέρεται στη ελληνική αγορά.”

 

Νίκος Δριβάκος, Country Manager Greece, Cyprus & Adriatic Region - S.C. Johnson

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΜΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πάνω στις δικές σας ανάγκες. Το A.N.S. θα σας διδάξει πώς θα διαπραγματευτείτε με επαγγελματισμό και με ηθικά ορθό τρόπο. Θα σας δώσει τον έλεγχο και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να αποφύγετε παγίδες, να πάρετε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να εφαρμόσετε τις κατάλληλες τεχνικές που θα σας φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα αυτά θα συμβούν σε ένα σύγχρονο, διασκεδαστικό και δημιουργικό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ – ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ

Το A.N.S. υιοθετεί μία πρακτική προσέγγιση σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Το 80% του χρόνου αφιερώνεται σε ασκήσεις ζωντανών διαπραγματεύσεων και το 20% στη διδασκαλία μέσω παρουσιάσεων. Κάθε άσκηση αναπαριστά μία τυπική εμπορική σύγκρουση. Οι συμμετέχοντες δουλεύουν ομαδικά και προσπαθούν να φτάσουν σε μία συμφωνία, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές. Το πρόγραμμα διαρκεί τρεις ημέρες. Κάθε ημέρα περιλαμβάνει δύο σύντομες εισηγήσεις, την προετοιμασία και διαπραγμάτευση μίας ή δύο υποθέσεων και την ανάλυση από τα μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Το A.N.S. διεξάγεται από δύο εισηγητές, οι οποίοι φέρουν εμπειρία πολλών ετών στο αντικείμενο. Αναλύουν τις ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, δίνουν άμεση και λεπτομερή ανάδραση και προσφέρουν συμβουλές για συγκεκριμένα θέματα. Το λόγος εισηγητών προς συμμετέχοντες είναι 1:6. Αυτό παρέχει πολλές ευκαιρίες για καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο για τον κάθε συμμετέχοντα.

Πριν και μετά

Το A.N.S. είναι πολλά περισσότερα από ένα τριήμερο πρόγραμμα. Για πολλούς ανθρώπους, αποτελεί την έναρξη ενός μεγάλου ταξιδιού ανακάλυψης.

ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

Το ερωτηματολόγιο γύρω από το Διαπραγματευτικό σας Προφίλ, αποτυπώνει τον βαθμό αυτοπεποίθησης που έχετε πριν την έναρξη του προγράμματος. Εντοπίζει περιοχές υψηλής και χαμηλής αυτοπεποίθησης και υποδεικνύει τα σημεία στα οποία πρέπει να γίνει παρέμβαση. Αυτή η αποτύπωση βοηθά τους συμβούλους μας να καταρτίσουν ένα Πλάνο Προσωπικής Ανάπτυξης για τον κάθε συμμετέχοντα.

ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πριν από τη διεξαγωγή, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να δώσουν την άποψή τους για τη διαπραγματευτική προσέγγιση της επαγγελματικής τους ομάδας, μέσω της Έρευνας Δεξιοτήτων μας. Το στοιχείο αυτό, συνδυάζεται με την οπτική της διοίκησης και επιτρέπει στους συμβούλους μας να εστιάσουν την εκπαίδευση στα κατάλληλα σημεία, ώστε να μεγιστοποιηθεί το όφελος, τόσο για την εταιρεία, όσο και για το στέλεχος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με την ολοκλήρωση του A.N.S. οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Πλάνο Προσωπικής Ανάπτυξης σαν έναν οδικό χάρτη για να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους. Επίσης, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην Εργαλειοθήκη της Scotwork. Αυτή είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα που περιέχει το εκπαιδευτικό υλικό, εφαρμογές και εργαλεία που θα εμπνεύσουν και θα τους βοηθήσουν στις μελλοντικές τους διαπραγματεύσεις. Η Εργαλειοθήκη είναι πολύτιμο βοήθημα για την προετοιμασία πριν από σημαντικές διαπραγματεύσεις, ενώ το Scotwork App προσφέρει χρήσιμα διαγνωστικά εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές.

Ποιο είναι το επίπεδο της δικής σας εταιρείας;

Πώς συγκρίνονται οι διαπραγματευτικές επιδόσεις της εταιρείας σας με τον υπόλοιπο κλάδο; Μάθετε τα αποτελέσματα από την Έρευνα Δεξιοτήτων μας.

Man Glasses Small Min 2

Ενδιαφέρεστε για άλλη χώρα;

Ψάχνετε για μία λύση σε πολλά κράτη;