ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Advancing

Negotiation Skills

Course 2

Το Advancing Negotiation Skills 2 (A.N.S.2) απευθύνεται στο πιο έμπειρο διαπραγματευτή. Όπως το A.N.S., περιέχει πρακτικές ασκήσεις με μαγνητοσκοπημένη ανάδραση, online εργαλεία και σύντομες εισηγήσεις από τους συμβούλους μας. Το A.N.S.2 σας αναβαθμίζει στο επόμενο επίπεδο, αναπτύσσει τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και τον βαθμό ελέγχου της διαδικασίας. 

Το Advancing Negotiation Skills 2 (A.N.S.2) απευθύνεται στο πιο έμπειρο διαπραγματευτή. Όπως το A.N.S., περιέχει πρακτικές ασκήσεις με μαγνητοσκοπημένη ανάδραση, online εργαλεία και σύντομες εισηγήσεις από τους συμβούλους μας. Το A.N.S.2 σας αναβαθμίζει στο επόμενο επίπεδο, αναπτύσσει τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και τον βαθμό ελέγχου της διαδικασίας. 

Σε ποιους απευθύνεται;

Το A.N.S.2 απευθύνεται σε όσους έχουν περάσει το A.N.S. Η σύνθεση των ομάδων περιλαμβάνει ευρύ φάσμα στελεχών από Πωλήσεις, Προμήθειες, HR κλπ.

 

«Έχω παρακολουθήσει δύο προγράμματα της Scotwork, το ANS και το ANS2. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν μία εξαιρετική ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Μάλιστα η Scotwork “χτίζει” πάνω στην εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα και τον βοηθά να εξελίξει τις δεξιότητες του. Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, φροντίζουμε τα νέα μας στελέχη ανεξαρτήτως τμήματος και θέσης να συμμετέχουν στα προγράμματα της Scotwork, κάτι που βοηθά και στη γρήγορη ενσωμάτωσή τους στην οργάνωσή μας. Είναι με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα διαπραγματεύσεων που προσφέρεται στη ελληνική αγορά.»Νίκος Δριβάκος, Country Manager Greece, Cyprus & Adriatic Region - S.C. Johnson

Τι διδάσκει το A.N.S.2;

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Κάνετε αποτελεσματικούς χειρισμούς και διατηρήσετε πολλές επιλογές, μέσα από δομημένη προετοιμασία και δημιουργική σκέψη.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Οι παραχωρήσεις δεν πρέπει να γίνονται χωρίς λόγο, ή χωρίς αντάλλαγμα.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Διατηρήστε τον έλεγχο, ακόμη κι όταν είστε μπροστά σε δύσκολους ανθρώπους ή αντιμετωπίζετε προκλητικές συμπεριφορές.

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα, οι ηγέτες και οι διαπραγματευτές πρέπει να διατηρούν την αυτοπεποίθησή τους, όταν είναι υπό πίεση.

«Έχω παρακολουθήσει 3 φορές το παραπάνω πρόγραμμα και ευχαρίστως θα συμμετείχα ξανά γιατί κάθε φορά έχεις τη δυνατότητα να αντλήσεις και κάτι νέο.»

 

Ρία Ταμπάκη, HR Director, Greece, Cyprus & Balkans - MSD

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΜΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, το A.N.S.2 θα σας μάθει να διαπραγματεύεστε αποτελεσματικά με επαγγελματικό και ηθικό τρόπο. Σας εφοδιάζει με την αυτοπεποίθηση και τον έλεγχο που θα χρειαστείτε για να πάρετε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο. Όλα αυτά θα συμβούν σε ένα σύγχρονο, δημιουργικό περιβάλλον, που θα εμπνεύσει εσάς και την ομάδα σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ – ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ

Το A.N.S. υιοθετεί μία πρακτική προσέγγιση σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Το 80% του χρόνου αφιερώνεται σε ασκήσεις ζωντανών διαπραγματεύσεων και το 20% στη διδασκαλία μέσω παρουσιάσεων. Κάθε άσκηση αναπαριστά μία τυπική εμπορική σύγκρουση. Οι συμμετέχοντες δουλεύουν ομαδικά και προσπαθούν να φτάσουν σε μία συμφωνία, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές. Το πρόγραμμα διαρκεί δύο ημέρες. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει μία σύντομη εισήγηση, προετοιμασία, άσκηση και ανάλυση με τη χρήση μαγνητοσκοπημένων στιγμιότυπων.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Το A.N.S.2 διεξάγεται από δύο εισηγητές, οι οποίοι φέρουν εμπειρία πολλών ετών στο αντικείμενο. Αναλύουν τις ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, δίνουν άμεση και λεπτομερή ανάδραση και προσφέρουν συμβουλές για συγκεκριμένα θέματα. Το λόγος εισηγητών προς συμμετέχοντες είναι 1:6. Αυτό παρέχει πολλές ευκαιρίες για καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο για τον κάθε συμμετέχοντα.

Πριν και μετά

Το A.N.S.2 είναι πολλά περισσότερα από ένα διήμερο πρόγραμμα δεξιοτήτων. Περιλαμβάνει την κατάρτιση του προφίλ σας πριν το πρόγραμμα και συνεχιζόμενη υποστήριξη για κάθε συμμετέχοντα, μετά τη λήξη του προγράμματος.

ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

Το ερωτηματολόγιο γύρω από το Διαπραγματευτικό σας Προφίλ, αποτυπώνει τον βαθμό αυτοπεποίθησης που έχετε πριν την έναρξη του προγράμματος. Εντοπίζει περιοχές υψηλής και χαμηλής αυτοπεποίθησης και υποδεικνύει τα σημεία στα οποία πρέπει να γίνει παρέμβαση. Αυτή η αποτύπωση βοηθά τους συμβούλους μας να καταρτίσουν ένα Πλάνο Προσωπικής Ανάπτυξης για τον κάθε συμμετέχοντα.

ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πριν από τη διεξαγωγή, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να δώσουν την άποψή τους για τη διαπραγματευτική προσέγγιση της επαγγελματικής τους ομάδας, μέσω της Έρευνας Δεξιοτήτων μας. Το στοιχείο αυτό, συνδυάζεται με την οπτική της διοίκησης και επιτρέπει στους συμβούλους μας να εστιάσουν την εκπαίδευση στα κατάλληλα σημεία, ώστε να μεγιστοποιηθεί το όφελος, τόσο για την εταιρεία, όσο και για το στέλεχος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με την ολοκλήρωση του A.N.S.2 οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Πλάνο Προσωπικής Ανάπτυξης για να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους. Αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα περιέχει το εκπαιδευτικό υλικό, εφαρμογές και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στις μελλοντικές τους διαπραγματεύσεις. Το Εργαλείο Προετοιμασίας είναι πολύτιμο βοήθημα για την προετοιμασία πριν από σημαντικές διαπραγματεύσεις, ενώ το Scotwork App προσφέρει χρήσιμα διαγνωστικά εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές.

Ποιο είναι το επίπεδο της δικής σας εταιρείας;

Πώς συγκρίνονται οι διαπραγματευτικές επιδόσεις της εταιρείας σας με τον υπόλοιπο κλάδο; Μάθετε τα αποτελέσματα από την Έρευνα Δεξιοτήτων μας.

Man Glasses Small Min 2

Ενδιαφέρεστε για άλλη χώρα;

Ψάχνετε για μία λύση σε πολλά κράτη;