ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Πρόγραμμα Coaching

Negotiation Skills

Το πρόγραμμά μας Coaching Negotiation Skills βοηθά τους εσωτερικούς εκπαιδευτές σας, τους παρέχει τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και τα μέσα για να κρατήσουν τους διαπραγματευτές σας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης. Σε ένα εργαστηριακό περιβάλλον, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να αξιολογούν, να κριτικάρουν και να βελτιώνουν τη διαπραγματευτική απόδοση

Το πρόγραμμά μας Coaching Negotiation Skills βοηθά τους εσωτερικούς εκπαιδευτές σας, τους παρέχει τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και τα μέσα για να κρατήσουν τους διαπραγματευτές σας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης. Σε ένα εργαστηριακό περιβάλλον, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να αξιολογούν, να κριτικάρουν και να βελτιώνουν τη διαπραγματευτική απόδοση

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα C.N.S. έχει σχεδιαστεί για στελέχη που καθοδηγούν διαπραγματευτές ή/και έχουν ρόλο στην εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών. Προαπαιτούμενο είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα A.N.S.

 

«Όλοι οι διαπραγματευτές μας είχαν περάσει από το A.N.S., όμως ήθελα οι εκπαιδευτές να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να γίνουν καλύτεροι καθοδηγητές διαπραγματευτών.»Global Marketing Director

Τι διδάσκει το πρόγραμμα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Εκτιμήστε την επίδοση των διαπραγματευτών σας και εντοπίστε τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

 

ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ

Βελτιώστε τις επιδόσεις της ομάδας σας, προσφέροντάς τους αποτελεσματική καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ

Υποστηρίξτε τους διαπραγματευτές σας με καταρτισμένους εσωτερικούς καθοδηγητές.

Η Scotwork διεξήγαγε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης για τους Financial Times. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ικανότητά τους να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της δουλειάς μας, καθώς και η ποιότητα της μεθοδολογίας τους.

 

Ellis Croft, Global Commercial Academy Lead - Financial Times

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Coaching Negotiation Skills είναι δομημένο γύρω από τις ανάγκες σας. Διδάσκει πώς να φρεσκάρετε τις δεξιότητες, να κινητοποιήσετε εσωτερικούς εκπαιδευτές και να διατηρήσετε το καλό διαπραγματευτικό επίπεδο σε ολόκληρο τον οργανισμό. Θα σας δείξει πώς να μετρήσετε τη διαπραγματευτική ικανότητα του κάθε στελέχους με συγκεκριμένα εργαλεία, πώς να αξιολογήσετε επιδόσεις και πώς να καθοδηγήσετε, χρησιμοποιώντας τη μοναδική μας μεθοδολογία.

Όλα αυτά θα τα κάνετε σε ένα σύγχρονο, διασκεδαστικό περιβάλλον που προωθεί την έμπνευση και την ομαδικότητα.

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Με διάρκεια 2,5 ημερών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις και θεωρητικές εισηγήσεις. Οι συμμετέχοντες θα εξετάζουν μαγνητοσκοπημένες διαπραγματεύσεις, εξασκούνται στην παροχή καθοδήγησης και λαμβάνουν συμβουλές από τους συμβούλους μας

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

 Κάθε πρόγραμμα διεξάγεται από δύο συμβούλους της Scotwork, με σημαντική εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων. Δίνουν άμεση, διεισδυτική ανάδραση και καθοδηγούν τους συμμετέχοντες με χρήσιμες πρακτικές συμβουλές. Ο λόγος εισηγητών : συμμετεχόντων είναι 1:4 και αυτό επιτρέπει άφθονη κατ’ ιδίαν καθοδήγηση για τον κάθε συμμετέχοντα.  

Πριν και μετά

Υποστηρίζουμε όλους τους συμμετέχοντες πριν και μετά το πρόγραμμα:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το διαπραγματευτικό προφίλ, καταρτίζεται με τη χρήση ενός ερωτηματολογίου που συμπληρώνεται πριν τη διεξαγωγή. Εντοπίζει περιοχές όπου υπάρχει περισσότερη ή λιγότερη αυτοπεποίθηση και εντοπίζει το σημεία στα οποία πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια για βελτίωση. Αυτό βοηθά τους συμβούλους μας να φτιάξουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης για τον κάθε συμμετέχοντα. 

ΕΥΡΕΥΝΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πριν τη διεξαγωγή, οι συμμετέχοντες προσκαλούνται να μας δώσουν μία εικόνα της προσέγγισης της εταιρίας τους στις διαπραγματεύσεις. Αυτό γίνεται με την online έρευνα δεξιοτήτων. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της έρευνας με τα δεδομένα που παίρνουμε από τη διοίκηση, μας βοηθούν να φτιάξουμε το βέλτιστο πρόγραμμα, τόσο για την εταιρία όσο και για τον κάθε συμμετέχοντα χωριστά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν το Προσωπικό Πλάνο Ανάπτυξής τους, για να συνεχίσουν τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Αποκτούν πρόσβαση στη εργαλειοθήκη της Scotwork, μία πλατφόρμα που μπορούν να βρουν το περιεχόμενο του προγράμματος, εργαλεία και εφαρμογές που μπορούν να τους βοηθήσουν στις μελλοντικές στρατηγικές διαπραγματεύσεις τους. Το εργαλείο προετοιμασίας είναι πολύτιμο για την προετοιμασία πριν τη διαπραγμάτευση και το Scotwork App περιέχει χρήσιμα διαγνωστικά εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές.

Πού στέκεται η εταιρία σας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Πώς συγκρίνονται οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης της εταιρίας σας, σε σχέση με τον κλάδο σας; Δείτε τα αποτελέσματα με την έρευνα δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης.

Man Glasses Small Min 2

Ενδιαφέρεστε για άλλη χώρα;

Ψάχνετε για μία λύση σε πολλά κράτη;