ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Είτε είστε αρχάριοι, είτε έμπειροι στις διαπραγματεύσεις, τα προγράμματά μας θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί! Παράλληλα θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κάθε σας επαγγελματική συνάντηση και συνεργασία.

Ζήστε την εμπειρία μιας διαδραστικής εκπαίδευσης στις διαπραγματεύσεις από τους ειδικούς μας.

Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας για διαπραγματεύσεις σε θέματα αγορών, πωλήσεων, marketing κλπ.

Αναπτύξτε άμεσα δεξιότητες και τεχνικές που θα δώσουν σε εσάς την ώθηση που χρειάζεστε και στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα της Scotwork και ελάτε πιο κοντά στην επιτυχία.

Advancing Negotiation Skills

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Ανεξάρτητα από το επίπεδο κατάρτισή σας, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις τεχνικές σας και να αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες και τεχνικές για να επιτύχετε κάθε σας επιδίωξη. Ζήστε την εμπειρία μιας αληθινής διαπραγμάτευσης μέσα από τις διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης σε πραγματικές συνθήκες διαπραγμάτευσης. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφεύγετε. Αποκτήστε άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές και εργαλεία. Γίνετε αποτελεσματικοί διαπραγματευτές από την πρώτη ημέρα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα ανοικτά μας πρόγραμμα και γίνετε καλύτεροι διαπραγματευτές. Σε συνεργασία με τους έμπειρους εισηγητές μας και με συμμετέχοντες από διαφορετικούς τομείς και κλάδους, ζήστε πραγματικές διαπραγματευτικές προκλήσεις μέσα από διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης σε πραγματικές συνθήκες διαπραγμάτευσης. Δείτε τις ημερομηνίες των προσεχών ανοικτών μας προγραμμάτων.

Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο ανοικτό μας πρόγραμμα...

Πρόγραμμα Έναρξη Λήξη Τοποθεσία Είσοδος
Δεν υπάρχουν προσεχή προγράμματα

"To πρόγραμμα “Negotiation ” της Scotwork είναι μοναδικό στο είδος του καθώς αποτελεί ένα 100% διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που συνδυάζει τις γνώσεις με την πρακτική άσκηση. Μαθαίνεις μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος την τέχνη της διαπραγμάτευσης με έναν πολύ εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Έχω παρακολουθήσει 3 φορές το παραπάνω πρόγραμμα και ευχαρίστως θα συμμετείχα ξανά γιατί κάθε φορά έχεις τη δυνατότητα να αντλήσεις και κάτι νέο."

Ρία Ταμπάκη
HR Director, Greece, Cyprus & Balkans - MSD

Tutor's Perspective

Annabel Shorter - Senior Consultant

Το πιο πρόσφατο Blog:

Φάρμακο: Παράγοντες που εξασφαλίζουν την ομαλή και παραγωγική εξέλιξη της διαπραγμάτευσης τιμών

Δομή και τεχνικές των διαπραγματεύσεων από τον Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner Scotwork Hellas

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
Scotwork CPD 2020
award 1.jpg
award 2.jpg