ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Είτε είστε αρχάριοι, είτε έμπειροι στις διαπραγματεύσεις, τα προγράμματά μας σας κάνουν πιο ικανούς και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας, μέσα και έξω από την αίθουσα της συζήτησης. Ζήστε την εμπειρία της διαδραστικής εκπαίδευσης στις διαπραγματεύσεις από ειδικούς. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας για διαπραγματεύσεις σε θέματα αγορών, πωλήσεων, marketing κλπ. Αναπτύξτε δεξιότητες που θα σας δώσουν σε εσάς άμεσα την ώθηση που χρειάζεστε και στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα της Scotwork και βρεθείτε πιο κοντά στην επιτυχία.

Advancing Negotiation Skills

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Απ΄ όποιο σημείο κι αν βρίσκεται η εκκίνησή σας, το πρόγραμμα θα αναβαθμίσει το επίπεδο των δεξιοτήτων σας. Ζήστε την ζωντανή διαπραγμάτευση μέσα από τις ασκήσεις μας. Μάθετε τα κρίσιμα που πρέπει να κάνετε και να αποφεύγετε. Φύγετε από το πρόγραμμα με άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές και εργαλεία. Γίνετε ατρόμητοι διαπραγματευτές από την πρώτη ημέρα. </p> <p>Whatever your starting point, this negotiation course will raise your game to a whole new skill level. Experience the cut and thrust of negotiation in live case-plays. Learn the critical dos and don'ts. Walk away with ready-to-use techniques and tools. Become a fearless negotiator from day one.

"To πρόγραμμα “Negotiation ” της Scotwork είναι μοναδικό στο είδος του καθώς αποτελεί ένα 100% διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που συνδυάζει τις γνώσεις με την πρακτική άσκηση. Μαθαίνεις μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος την τέχνη της διαπραγμάτευσης με έναν πολύ εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Έχω παρακολουθήσει 3 φορές το παραπάνω πρόγραμμα και ευχαρίστως θα συμμετείχα ξανά γιατί κάθε φορά έχεις τη δυνατότητα να αντλήσεις και κάτι νέο."

Ρία Ταμπάκη
HR Director, Greece, Cyprus & Balkans - MSD

Tutor's Perspective

Annabel Shorter - Senior Consultant

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα ανοικτό μας πρόγραμμα και γίνετε καλύτεροι διαπραγματευτές. Συνεργαστείτε με τους έμπειρους εισηγητές μας και με συμμετέχοντες από διαφορετικούς χώρους. Ζήστε πραγματικές διαπραγματευτικές προκλήσεις μέσα από ζωντανές, διαδραστικές ασκήσεις. Βρείτε τις ημερομηνίες των προσεχών ανοικτών μας προγραμμάτων.

Βρείτε το προσεχές ανοικτό μας πρόγραμμα...

Πρόγραμμα Έναρξη Λήξη Τοποθεσία Είσοδος
ANS 4/6/2019 7/6/2019 Αθήνα
ANS 4/11/2019 7/11/2019 Αθήνα

Το πιο πρόσφατο Blog:

Yellow jackets!

Yellow jackets! Red mist! Easter weekend and blazing sun! In Britain? Global warming? Certainly, the Extinction Rebellion think so.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png