ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Σε τι κατάσταση είναι η διαπραγματευτική ικανότητα της επιχείρησής σας; Πώς τα πάτε στα δύσκολα; Έχετε τη σωστή ομάδα, την κατάλληλη στρατηγική και τις απαραίτητες δεξιότητες για να χειριστείτε την επόμενη απαιτητική διαπραγμάτευση; Ποιος ήταν ο πραγματικός νικητής της τελευταίας σας διαπραγμάτευσης; Η έμπειρη ομάδα της Scotwork θα εργαστεί δίπλα σας για ν' απαντηθούν αυτές και πολλές άλλες κρίσιμες ερωτήσεις. Μαζί θα εκτιμήσουμε καταστάσεις, θα διαμορφώσουμε στρατηγικές, θα αναβαθμίσουμε όπου χρειάζεται τις σχετικές δεξιότητες και θα υιοθετήσουμε βέλτιστες πρακτικές. Έτσι θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Πόσο αποτελεσματικά διαπραγματεύεστε; Βρίσκεστε πάνω ή κάτω από τον μέσο όρο του κλάδου σας; Πού τα πηγαίνετε αρκετά καλά και πού μπορείτε να βελτιωθείτε; Τα διαγνωστικά μας εργαλεία μπορούν να σας δείξουν το επίπεδο που βρίσκονται οι δεξιότητές σας και τις περιοχές που μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις επιδόσεις σας.

Κάνετε το τεστ μας

Μάθετε εάν οι άνθρωποί σας έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να είναι αποτελεσματικοί διαπραγματευτές. Το Εργαλείο Διαπραγματευτικής Ικανότητας αποτελούμενο από 75 ερωτήσεις μπορεί να συλλέξει δεδομένα από όλο το εύρος της επιχείρησής σας. Τα αποτελέσματα χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση μίας αναφοράς που σας πληροφορεί σχετικά με: 

 

  • Πόσο αποτελεσμτικοί διαπραγματευτές είναι οι άνθρωποί σας
  • Θέματα που χρειάζονται να επιλυθούν 
  • Κενά σε δεξιότητες ή εκπαίδευση
  • Προτεραιότητες στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων
  • Πιθανή απόδοση από επένδυση σε δεξιότητες διαπραγμάτευσης
  • Πού βρίσκεται η επιχείρησή σας σε σχέση με τον κλάδο της

Πώς συγκρίνεστε;

Σας έχει απασχολήσει το ερώτημα πώς συγκρίνεστε διαπραγματευτικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας; Το Εργαλείο Διαπραγματευτικής Ικανότητας έχει χρησιμοποιηθεί από ευρύ φάσμα επιχειρήσεων σε πολλούς κλάδους. Αυτό επιτρέπει τη σύγκριση των αποτελεσμάτων σας με επιχειρήσεις αντίστοιχου μεγάθους, κλάδου και γεωγραφικής κάλυψης. Συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας  με τους καλύτερους του κλάδου. Εντοπίστε πού ξεπερνάτε τους ανταγωνιστές σας και πού πρέπει να τους προλάβετε. Πιο σημαντικό, αντιληφθείτε τη σημασία της ανάπτυξης δεξιοτήτων και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ (COACHING)

Κάποιες διαπραγματεύσεις αποδεικνύονται πολύ απαιτητικές ακόμη και για τους καλύτερους διαπραγματευτές σας. Οι σύμβουλοί μας είναι σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουν. Γινόμαστε μέρος της ομάδας σας. Καθοδηγούμε τους διαπραγματευτές σας πρόσωπο με πρόσωπο, δοκιμάζουμε σενάρια, προετοιμάζουμε προτάσεις και σας καθοδηγούμε από την αρχή έως το τέλος.

Αποκτήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα 

Είτε διαπραγματεύεστε μία μεγάλη σύμβαση, είτε μία διεθνή συμφωνία, είτε ξεκινάτε μία διπραγμάτευση μεταξύ διοίκησης και σωματείων, η Scotwork δίνει στους ανθρώπους σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι σύμβουλοί μας εφαρμόζουν τη βαθιά γνώση και εμπειρία τους και σας βοηθούν στον χειρισμό σας. Καθοδηγούν τους διαπραγματευτές σας, εάν χρειαστεί αλλάζουν το τρόπο σκέψης και την οπτική τους και μεταμορφώνουν τη διαπραγματευτική τους ικανότητα. Έτσι μία κρίσιμη διαπραγμάτευση μπορεί να μετατραπεί σε μία εξαιρετική συμφωνία για εσάς. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η διαπραγμάτευση τελείωσε και η ένταση έχει υποχωρήσει. Έχει έρθει η ώρα της αποτίμησης και του ρεαλισμού. Πετύχατε την καλύτερη δυνατή συμφωνία; Μήπως παραχωρήσατε πάρα πολλά; Υπήρχαν και άλλα πράγματα που μπορούσαν να κερδηθούν; Μπορούμε να αξιολογήσουμε τους επιτυχημένους και μή επιτυχημένους χειρισμούς σας κατά τη διαπραγμάτευση. Έτσι θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη φορά.

Δημιουργήστε κουλτούρα διαπραγματευτικής ετοιμότητας

Μπορεί να είναι αργά για να αλλάξουν κάποια αποτελέσματα, αλλά η αξιολόγηση της επίδοσής σας και η εξαγωγή συμπερασμάτων, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας την επόμενη φορά. H Scotwork σας δίνει ανεξάρτητη και τεκμηριωμένη εικόνα για ό,τι συνέβη κατά τη διαπραγμάτευση. Αναλύοντας εκ των υστέρων αυτά που συνέβησαν, ανά φάση, εντοπίζουμε τι πήγε καλά και τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Επισημαίνουμε χαμένες ευκαιρίες και υποδεικνύουμε τα σημεία στα οποία μικρές επεμβάσεις θα μπορούσαν να έχουν φέρει θεαματικά διαφορετικά αποτελέσματα. Υποδεικνύουμε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τους χειρισμούς, τις τεχνικές και τις δεξιότητές σας. Δίνουμε στους ανθρώπους σας τη γνώση και αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

"Το πρόγραμμα της Scotwork πρόσθεσε το στοιχείο της δομημένης γνώσης στην υπάρχουσα εμπειρία μου. Μου έδωσε άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές και δεξιότητες που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του προγράμματος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα της Scotwork σε κάθε επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει τις επιδόσεις τους σε απαιτητικές διαπραγματευτικές περιστάσεις."

Γιώργος Ευσταθίου
Hyundai Brand Manager, Βελμάρ - Όμιλος Βασιλάκη

Το πιο πρόσφατο Blog:

Yellow jackets!

Yellow jackets! Red mist! Easter weekend and blazing sun! In Britain? Global warming? Certainly, the Extinction Rebellion think so.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png