COACHING NEGOTIATION SKILLS

Γίνετε μέντορας των διαπραγματευτών της εταιρίας σας και διατηρήστε την διαπραγματευτική ετοιμότητά της!

Αυτό το πρόγραμμα σας βάζει στη θέση του οδηγού, διδάσκοντάς σας πώς να διατηρήσετε και πώς να αναπτύξετε περαιτέρω τις διαπραγματευτικές δεξιότητες και τεχνικές των στελεχών σας που έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα της Scotwork. Μάθετε πώς να αξιολογείτε το επίπεδο δεξιοτήτων, χρησιμοποιώντας τον πίνακα αξιολόγησης δεξιοτήτων της Scotwork. Ανακαλύψτε πώς να δίνετε εποικοδομητικές συμβουλές βελτίωσης (feedback) χρησιμοποιώντας τις ολοκληρωμένες κατευθύνσεις της Scotwork. Εφαρμόστε τις δοκιμασμένες μας μεθόδους καθοδήγησης και τα εργαλεία ανάπτυξης δεξιοτήτων που προσφέρουμε, για να βοηθήσετε του ανθρώπους σας να πετύχουν τους στόχους τους και να γίνουν αποτελεσματικότεροι και ισχυρότεροι διαπραγματευτές.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όσους έχουν ολοκληρώσει το Advancing Negotiation Skills και χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη μεθοδολογία της Scotwork σε ομάδες αποφοίτων της. Με τη συμπλήρωση του προγράμματος, αποκτάτε πρόσβαση στο ψηφιακό εργαλείο καθοδήγησης, το οποίο είναι πολύτιμο για την παροχή συμβουλών σε στελέχη της εταιρίας σας.

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα ανοικτά μας προγράμματα προσελκύουν στελέχη από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας μιας επιχείρησης με διαφορετικές εμπειρίες και δεξιότητες. Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε διαφορετικές οπτικές και να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο. Για να βελτιώσετε τις δικές σας διαπραγματευτικές δεξιότητες και τεχνικές ή για να δηλώσετε συμμετοχή των στελεχών σας, κάνετε κράτηση πιο κάτω.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα εταιρικά μας προγράμματα είναι δομημένα γύρω από τους ανθρώπους σας και την επιχείρησή σας. Η ύλη, το πλαίσιο και η μεθοδολογία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Τα εταιρικά προγράμματα διεξάγονται συνήθως για ομάδες 12 στελεχών.

"Το πρόγραμμα της Scotwork πρόσθεσε το στοιχείο της δομημένης γνώσης στην υπάρχουσα εμπειρία μου. Μου έδωσε άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές και δεξιότητες που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του προγράμματος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα της Scotwork σε κάθε επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει τις επιδόσεις τους σε απαιτητικές διαπραγματευτικές περιστάσεις."

Γιώργος Ευσταθίου
Hyundai Brand Manager, Βελμάρ - Όμιλος Βασιλάκη

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα ανοικτά μας πρόγραμμα και γίνετε καλύτεροι διαπραγματευτές. Σε συνεργασία με τους έμπειρους εισηγητές μας και με συμμετέχοντες από διαφορετικούς τομείς και κλάδους, ζήστε πραγματικές διαπραγματευτικές προκλήσεις μέσα από διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης σε πραγματικές συνθήκες διαπραγμάτευσης. Δείτε τις ημερομηνίες των προσεχών ανοικτών μας προγραμμάτων.

Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο ανοικτό μας πρόγραμμα...

Πρόγραμμα Έναρξη Λήξη Τοποθεσία Είσοδος
ANS 5/11/2019 8/11/2019 Αθήνα
ANS 19/11/2019 22/11/2019 Αθήνα

Το πιο πρόσφατο Blog:

Οι εταιρείες δίνουν γνώση στη διαπραγματευτική διαδικασία

Διαβάστε αναλυτικότερα την επίκαιρη συνέντευξη του Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner, Scotwork Hellas στον δημοσιογράφο Γιώργο Σακκά (Ναυτεμπορική). Μπορεί η επιτροπή διαπραγμάτευσης να έχει «παγώσει» τις δραστηριότητες της αυτή την περίοδο, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων από την νέα Κυβέρνηση, ωστόσο το σύνολο σχεδόν των φαρμακευτικών εταιρειών στο άμεσο μέλλον θα «αναγκαστεί» να συνδιαλλαγεί μαζί της, προκειμένου να λάβει τιμές για τα σκευάσματά της και δη τα νέας κυκλοφορίας. Ο κ. Γιάννης Δημαράκης, εκπρόσωπος της πολυεθνικής Scotwork, της μεγαλύτερης εταιρείας που παρέχει συμβουλές και υπηρεσίες κατάρτισης γύρω από το αντικείμενο αυτό σε στελέχη μεγάλων οργανισμών, καταγράφει τα σημεία-κλειδιά μιας διαπραγμάτευσης.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png