ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ NEGOTIATING FOUNDATION

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Σε αυτό το μονοήμερο πρόγραμμα θα ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης που απαιτούνται για τον έλεγχό της. Θα πάρετε μία μεθοδολογία και κοινή γλώσσα της διαπραγματευτικής διαδικασίας καλύπτουν:

  • Βασικές έννοιες της διαπραγμάτευσης
  • Τη δομή που διέπει όλες τις διαπραγματεύσεις
  • Μία προσέγγιση στη δομημένη προετοιμασία
  • Παραγωγική ανταλλαγή πληροφοριών
  • Τη σημασία της ανταλλαγής

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, την ηλικία σας, το επίπεδο εμπειρίας, ή τον κλάδο δραστηριότητάς σας, το εργαστήριο FOUNDATION είναι η αφετηρία ενός ταξιδιού που οδηγεί στον έλεγχο της διαπραγμάτευσης.

"Το πρόγραμμα της Scotwork έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία κοινής διαπραγματευτικής κουλτούρας στην εταιρία μας. Τα αποτελέσματα φάνηκαν από τις πρώτες μας διαπραγματεύσεις. Πιο σημαντικό, οι σύμβουλοι της Scotwork ήταν και είναι πάντα διαθέσιμοι πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη διεξαγωγή, για να μας βοηθήσουν σε διαπραγματευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε."

Αγγελική Κοτρότσου
CEO Arla Foods Hellas

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα ανοικτά μας προγράμματα προσελκύουν στελέχη όλων των επιπέδων ιεραρχίας, εμπειρίας και δεξιοτήτων. Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε διαφορετικές οπτικές. Για να βελτιώσετε τις δικές σας διαπραγματευτικές δεξιότητες ή για να δηλώσετε συμμετοχή έως στελεχών σας, κάνετε κράτηση πιο κάτω.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα εταιρικά μας προγράμματα είναι δομημένα γύρω από τους ανθρώπους σας και την επιχείρησή σας. Η ύλη, το πλαίσιο και η μεθοδολογία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Τα εταιρικά προγράμματα διεξάγονται συνήθως για ομάδες 12 στελεχών.

Scotwork Toolbox

Discover our suite of online tools and materials

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

Το πιο πρόσφατο Blog:

Know Your Enemy

When Philip Green announced last week that his wife’s Arcadia Group, which includes Topshop and Miss Selfridge, is planning a restructure, many members of the public will have experienced a feeling of schadenfreude. But those who are in the front line of deals with Mr Green, particularly the landlords who own the stores which he leases throughout the land, will have sighed resignedly as yet another retailer threatens to ‘go under’ unless they play ball and reduce his rents.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Αγίου Αλεξάνδρου 5,
Παλαιό Φάληρο
17561
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png