ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ NEGOTIATING FOUNDATION

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Σε αυτό το μονοήμερο πρόγραμμα θα ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης που απαιτούνται για τον έλεγχο της διαπραγματευτικής διαδικασίας. Επιπλέον, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένη μεθοδολογία μέσα από:

  • Βασικές έννοιες της διαπραγμάτευσης
  • Τη δομή που διέπει όλες τις διαπραγματεύσεις
  • Μία προσέγγιση στη δομημένη προετοιμασία
  • Παραγωγική ανταλλαγή πληροφοριών
  • Τη σημασία της ανταλλαγής

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ

Ανεξάρτητα από την κατάρτισή σας στο αντικείμενο, το επίπεδο δεξιοτήτων σας, την ηλικία σας, το επίπεδο εμπειρίας, ή τον κλάδο δραστηριότητάς σας, το εργαστήριο FOUNDATION είναι η αφετηρία ενός ταξιδιού που οδηγεί στον έλεγχο της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

"Το πρόγραμμα της Scotwork έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία κοινής διαπραγματευτικής κουλτούρας στην εταιρία μας. Τα αποτελέσματα φάνηκαν από τις πρώτες μας διαπραγματεύσεις. Πιο σημαντικό, οι σύμβουλοι της Scotwork ήταν και είναι πάντα διαθέσιμοι πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη διεξαγωγή, για να μας βοηθήσουν σε διαπραγματευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε."

Αγγελική Κοτρότσου
CEO Arla Foods Hellas

ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα ανοικτά μας προγράμματα προσελκύουν στελέχη από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας μιας επιχείρησης με διαφορετικές εμπειρίες και δεξιότητες. Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε διαφορετικές οπτικές και να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο. Για να βελτιώσετε τις δικές σας διαπραγματευτικές δεξιότητες και τεχνικές ή για να δηλώσετε συμμετοχή των στελεχών σας, κάνετε κράτηση πιο κάτω.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα εταιρικά μας προγράμματα είναι δομημένα γύρω από τους ανθρώπους σας και την επιχείρησή σας. Η ύλη, το πλαίσιο και η μεθοδολογία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Τα εταιρικά προγράμματα διεξάγονται συνήθως για ομάδες 12 στελεχών.

Scotwork Toolbox

Discover our suite of online tools and materials

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

Το πιο πρόσφατο Blog:

Φάρμακο: Παράγοντες που εξασφαλίζουν την ομαλή και παραγωγική εξέλιξη της διαπραγμάτευσης τιμών

Δομή και τεχνικές των διαπραγματεύσεων από τον Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner Scotwork Hellas

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
Scotwork CPD 2020
award 1.jpg
award 2.jpg