ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Τα διαδραστικά προγράμματα διαπραγματεύσεων της Scotwork κάνουν την πραγματική διαφορά για στελέχη και επιχειρήσεις. Μέσα σε λίγες ώρες, μοιραζόμαστε τεράστια σωρευμένη εμπειρία και τεχνικές για να οξύνουμε τη διαπραγματευτική σας αντίληψη και ν' αναβαθμίσουμε τις επιδόσεις σας. Συνεισφέρουμε στην αύξηση κερδών, την ενδυνάμωση σχέσεων και την ανάπτυξη επιχειρηματικής κουλτούρας.

ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Από το 1975 έχουμε αφιερώσει χρόνια στη παρατήρηση πραγματικών διαπραγματεύσεων για να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας των διαπραγματεύσεων και να καθορίσουμε τους κανόνες. Έχουμε αποκωδικοποιήσει τις διαδικασίες που αποτελούν το θεμέλιο κάθε εμπορικής ή εσωτερικής διαπραγμάτευσης. Έχουμε διαμορφώσει προηγμένες τεχνικές διαπραγμάτευσης που οδηγούν, με την πάροδο του χρόνου, στην επιτυχία. Έτσι, επινοήσαμε ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στις διαπραγματεύσεις για να μεταδώσουμε τις ιδέες μας σε άλλους. Μέσω των προγραμμάτων εκπαίδευσης της Scotwork καταφέραμε να μετατρέψουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε γνώση με συγκρίσιμα αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή.

real-insights-chairs.jpg

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣEIΣ

Τα τελευταία 43 χρόνια, έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερα από 300.000 ανώτερα στελέχη σε 24 γλώσσες. Με την πάροδο των χρόνων έχουμε αναδειχτεί ως οι κορυφαίοι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες με διεθνή εμπειρία στις διαπραγματεύσεις, με γραφεία σε 40 χώρες. Σήμερα παραμένουμε οι καλύτεροι στο χώρο των διαπραγματεύσεων και συνεχίζουμε να παρέχουμε αποτελεσματική κατάρτιση σε τεχνικές και δεξιότητες διαπραγμάτευσης που μεταμορφώνει τις ζωές των ανθρώπων και αναπτύσσει τις επιχειρήσεις.

map.png

Το πιο πρόσφατο Blog:

Όταν έχεις να κάνεις με δύσκολους ανθρώπους

Μία από τις ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά είναι: "Πώς μπορώ να διαπραγματευτώ όταν η άλλη πλευρά είναι επιθετική, αγενής ή απλά δύσκολη;"  Έχουμε 4 βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν όταν τα πράγματα δυσκολέψουν.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png