Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Ακονίστε τις δεξιότητές σας. Εστιάστε περισσότερο σε αυτά που μπορείτε να κερδίσετε. Δομήστε πιο δυνατούς δεσμούς με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας. Η μοναδική μας προσέγγιση στηριγμένη στις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στον σημερινό κόσμο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά και πολλά άλλα. Κάνουμε χρήση δοκιμασμένης μεθοδολογίας που στηρίζεται στην παρατήρηση και τη μελέτη πραγματικών διαπραγματεύσεων. Σας καθοδηγούμε μέσα από ταχύρυθμες, πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης. Οι έμπειροι εισηγητές μας, φέρνουν στο κάθε πρόγραμμα δεκαετίες διαπραγματευτικής εμπειρίας. Σας δίνουμε πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες δεξιότητες, καθώς και ψηφιακά εργαλεία. Τέλος, κάνουμε τη διαφορά φέρνοντας απόδοση στην επένδυσή σας (ROI) ίσο με x9,86 μέσα σε 12 εβδομάδες. Η Scotwork έχει να κάνει με τον πραγματικό κόσμο.

ROI of 9.86 x course fee.jpg

Γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας κάνουν τη διαφορά, γιατί οι πελάτες μας το επιβεβαιώνουν. Το 99% όσων συμμετέχουν στα προγράμματά μας δηλώνουν ότι η Scotwork τους έκανε καλύτερους διαπραγματευτές. Οι προϊστάμενοι των συμμετεχόντων μας δηλώνουν σε ποσοστό 98% ότι το πρόγραμμα άξιζε την επένδυση και ότι πήραν πίσω το κόστος 9,86 φορές μέσα στο πρώτο τρίμηνο από τη διεξαγωγή.

40years.png

Μετά από 40 έτη διαπραγματεύσεων στον πραγματικό κόσμο, παραμένουμε αφοσιωμένοι στο αντικείμενό μας. Δίνουμε στους συνεργάτες μας πανίσχυρες διαπραγματευτικές δεξιότητες που μπορούν ν' αλλάξουν τη ζωή τους και να προσφέρουν στις επιχειρήσεις τους προοπτικές για μελλοντικές επιτυχίες.

digital-corner.png

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Με τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας, γίνεστε μέλος της κοινότητας των αποφοίτων μας και αποκτάτε πρόσβαση στα ψηφιακά εργαλεία μας:

  • Online Preparation Tool: παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής διάδρασης με λίστες επιθυμιών και παραχωρήσεων, καθώς και με άλλα ενσωματωμένα βοηθήματα.

  • Negotiation Diagnostic Tool: προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές για τη φάση της διαπραγμάτευσης στην οποία είστε βρίσκεστε.

  • Resource Library: περιλαμβάνει μία μεγάλη συλλογή από χρήσιμα εργαλεία, όπως σημειώσεις και έντυπα από πρόγραμμα, δημοσιευμένα άρθρα, ψηφιακά βιβλία, αναρτήσεις στο blog μας κλπ.

Look out for new and improved digital tools to fine-tune your negotiation skills.

"Στις επιχειρήσεις δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που διαπραγματεύεσαι. Η διαπραγματευτική επιδεξιότητα είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Έχω παρακολουθήσει δύο προγράμματα της Scotwork, το ANS και το ANS2. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν μία εξαιρετική ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Μάλιστα η Scotwork “χτίζει” πάνω στην εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα και τον βοηθά να εξελίξει τις δεξιότητες του. Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, φροντίζουμε τα νέα μας στελέχη ανεξαρτήτως τμήματος και θέσης να συμμετέχουν στα προγράμματα της Scotwork, κάτι που βοηθά και στη γρήγορη ενσωμάτωσή τους στην οργάνωσή μας. Είναι με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα διαπραγματεύσεων που προσφέρεται στη ελληνική αγορά."

Νίκος Δριβάκος
Country Manager Greece, Cyprus & Adriatic Region - S.C. Johnson

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε να γίνετε καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις και να πετυχαίνετε καλύτερες συμφωνίες; Συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματά μας.

Προγράμματα Διαπραγματεύσεων

Θέλετε να βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησή σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας ή να καλλιεργήσετε μία παραγωγική εμπορική κουλτούρα; Μιλήστε με την ομάδα των συμβούλων μας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το πιο πρόσφατο Blog:

Yellow jackets!

Yellow jackets! Red mist! Easter weekend and blazing sun! In Britain? Global warming? Certainly, the Extinction Rebellion think so.

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png