Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η μοναδική μας προσέγγιση βασισμένη στις συνθήκες που επικρατούν στον σημερινό κόσμο, θα σας βοηθήσει να:

  • Μάθετε στρατηγικές και τακτικές διαπραγμάτευσης

  • Εφαρμόσετε στην πράξη τεχνικές διαπραγμάτευσης μέσα από ασκήσεις προσομοίωσης

  • Αναπτύξετε τις αναγκαίες δεξιότητες για την ορθή εφαρμογή των διαπραγματευτικών στρατηγικών

  • Αναπτύξετε τις ικανότητες ανάλυσης των παραγόντων, που επιδρούν στη διαπραγματευτική συμπεριφορά των μερών και την επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής, με βάση την εξέταση μιας σειράς συνθηκών (νομικές, πολιτικές, οικονομικές κλπ).

Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένη μεθοδολογία που εδράζεται στην παρατήρηση και τη μελέτη αληθινών διαπραγματεύσεων.

Σας καθοδηγούμε μέσα από ταχύρρυθμες, πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης. Οι εισηγητές μας έχουν δεκαετίες διαπραγματευτικής εμπειρίας.

Σας δίνουμε πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες δεξιότητες, καθώς και ψηφιακά εργαλεία.

Τέλος, κάνουμε τη διαφορά φέρνοντας απόδοση στην επένδυσή σας (ROI) ίση με x13,18 μέσα σε 12 εβδομάδες.

Η Scotwork κάνει τη διαφορά στην πράξη!

ROI-gr.png

Γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας κάνουν τη διαφορά, γιατί οι πελάτες μας το επιβεβαιώνουν. Το 99% όσων συμμετέχουν στα προγράμματά μας δηλώνουν ότι η Scotwork τους έκανε καλύτερους διαπραγματευτές. Οι προϊστάμενοι των συμμετεχόντων μας δηλώνουν σε ποσοστό 98% ότι το πρόγραμμα έφερε το μέγιστο αποτέλεσμα στην επιχείρηση με καθαρή απόδοση ίση με 13,18 φορές του ποσού της επένδυσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο από τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

40 Years-gr.png

Μετά από 40 έτη διαπραγματεύσεων στον πραγματικό κόσμο, παραμένουμε αφοσιωμένοι στο αντικείμενό μας. Δίνουμε στους συνεργάτες μας πανίσχυρες διαπραγματευτικές δεξιότητες που μπορούν ν' αλλάξουν τη ζωή τους και να προσφέρουν στις επιχειρήσεις τους προοπτικές για μελλοντικές επιτυχίες.

digital-corner.png

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΑΣ

Με τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας, γίνεστε μέλος της κοινότητας των αποφοίτων μας και αποκτάτε πρόσβαση στα ψηφιακά εργαλεία μας:

  • Εργαλείο Προετοιμασίας Online: Δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε λίστες επιθυμιών και παραχωρήσεων καθώς και σε άλλα ενσωματωμένα βοηθήματα. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής διάδρασης με λίστες επιθυμιών και παραχωρήσεων, καθώς και με άλλα ενσωματωμένα βοηθήματα.

  • Διαγνωστικό Εργαλείο Διαπραγματεύσεων: Προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές για τη φάση της διαπραγμάτευσης στην οποία βρίσκεστε.

  • Βιβλιοθήκη: Περιλαμβάνει μία μεγάλη συλλογή από χρήσιμα εργαλεία, όπως σημειώσεις και έντυπα, δημοσιευμένα άρθρα, ψηφιακά βιβλία, αναρτήσεις στο blog μας κλπ.

Δείτε νέα και βελτιωμένα ψηφιακά εργαλεία για να τελειοποιήσετε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

"Στις επιχειρήσεις δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που διαπραγματεύεσαι. Η διαπραγματευτική επιδεξιότητα είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Έχω παρακολουθήσει δύο προγράμματα της Scotwork, το ANS και το ANS2. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν μία εξαιρετική ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πράξης. Μάλιστα η Scotwork “χτίζει” πάνω στην εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα και τον βοηθά να εξελίξει τις δεξιότητες του. Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, φροντίζουμε τα νέα μας στελέχη ανεξαρτήτως τμήματος και θέσης να συμμετέχουν στα προγράμματα της Scotwork, κάτι που βοηθά και στη γρήγορη ενσωμάτωσή τους στην οργάνωσή μας. Είναι με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα διαπραγματεύσεων που προσφέρεται στη ελληνική αγορά."

Νίκος Δριβάκος
Country Manager Greece, Cyprus & Adriatic Region - S.C. Johnson

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε να γίνετε καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις και να πετυχαίνετε καλύτερες συμφωνίες; Συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματά μας.

Προγράμματα Διαπραγματεύσεων

Θέλετε να βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησή σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας ή να καλλιεργήσετε μία παραγωγική εμπορική κουλτούρα; Μιλήστε με την ομάδα των συμβούλων μας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το πιο πρόσφατο Blog:

Φάρμακο: Παράγοντες που εξασφαλίζουν την ομαλή και παραγωγική εξέλιξη της διαπραγμάτευσης τιμών

Δομή και τεχνικές των διαπραγματεύσεων από τον Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner Scotwork Hellas

Το πιο πρόσφατο Tweet:

Scotwork Hellas E.E.
Ζεφύρου 56,
Παλαιό Φάληρο
17564
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
Scotwork CPD 2020
award 1.jpg
award 2.jpg