Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου της Scotwork

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγησή σας, σημαίνει ότι αποδέχεστε να συμμορφωθείτε και να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους, οι οποίοι μζί με την πολιτική εμπιστευτικότητάς μας διέπουν τη σχέση της Scotwork με εσάς σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν συμφωνείτε με το σύνολο ή μέρος των πιο κάτω όρων, παρακαλούμε μη χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Ο όρος "Scotwork" ή "εμείς" αφορά τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου, του οποίου τα γραφεία βρίσκονται στη διεύθυνση: 7 Fortrose Street, Glasgow G11 5NU, United Kingdom. Ο όρος "εσείς" αναφέρεται στον επισκέπτη του ιστότοπου.

Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους εξής όρους:

  • Τα περιεχόμενα των σελίδων του ιστότοπου προορίζονται για τη γενική σας ενημέρωση και χρήση. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

  • Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί προτιμήσεις περιήγησης. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Εμπιστευτικότητάς μας.

  • Ούτε η Sctowork, ούτε οποιοσδήποτε τρίτος εγγυάται την ακρίβεια, εγκυρότητα, απόδοση, πληρότητα ή καταλληλότητα των περιεχομένων και υλικού του ιστότοπου για οποιαδήποτε χρήση. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και υλικό μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη. Η Scotwork αποποιείται κάθε ευθύνης για τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη όπως αυτά ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία.

  • Η χρήση από μέρους σας οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού αυτού του ιστότοπου γίνεται με δική σας ευθύνη και η Scotwork δεν φέρει καμία ευθύνη. Αποτελεί ευθύνη σας η διασφάλιση ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

  • Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό ιδιοκτησίας μας ή νόμιμα παραχωρημένο σε εμάς. Αυτό το υλικό αποτελείται, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στο σχεδιασμό, τη μορφή, την παρουσίαση, και τα γραφήματα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή των παραπάνω χωρίς την κατάλληλη άδεια η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων και προϋποθέσεων.

  • Εμπορικά σήματα που εμφανίζονται στον ιστότοπο και που δεν είναι ιδιοκτησία μας, φέρουν αντίστοιχη σήμανση.

  • Μη εγκεκριμένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να δημιουργήσει εμπράγματη απαίτηση ή να αποτελέσει ποινική παράβαση.

  • Ενίοτε αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι δημιουργούνται για δική σας διευκόλυνση προκειμένου να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες. Δεν σηματοδοτούν έγκριση από πλευράς σας των ιστότοπων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων.

  • Η χρήση αυτού του ιστότοπου και οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να προκύψει από αυτή, διέπεται από τους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πιο πρόσφατο Blog:

Rehabilitation

In her most recent movie The Last Word Shirley McLaine plays a crabby old rich-woman control freak, founder of a successful advertising agency in her early years, now contemplating her demise. She commissions her own obituary needing to know what it will look like. But she has been a crabby control freak all her life; from her ex-husband to her estranged daughter and her scarred work colleagues and ‘friends’ no-one has a good word to say about her. So with the help of the obituary writer she embarks on a project to redeem her reputation with those who dislike her so much...

Το πιο πρόσφατο Tweet:


Αγίου Αλεξάνδρου 5,
Παλαιό Φάληρο
17561
Ελλάδα
+30 210 6234386
info.gr@scotwork.com
Παρακολουθήστε μας
cpd.png
voty2016_sign_gold.png