Προσαρμοσμένη προσέγγιση

Εάν ψάχνετε για ένα εταιρικό πρόγραμμα ανάπτυξης διαπραγματευτικών δεξιοτήτων, θα ανακαλύψετε ότι δεν υιοθετούμε την αρχή "το ίδιο κάνει για όλους". Αναλώνουμε χρόνο για να καταλάβουμε τις διαπραγματευτικές σας προκλήσεις, τους ανθρώπους και την κουλτούρα σας. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα σας προτείνουμε το προσαρμοσμένο πρόγραμμα που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Περιοδικά προσφέρουμε και ανοικτά προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά είναι ιδανικά για ιδιώτες, μεμονωμένα στελέχη ή για εταιρίας που αδυνατούν να συγκεντρώσουν τους 12 συμμετέχοντες που απαιτεί η διεξαγωγή ενός εταιρικού προγράμματος. Είναι επίσης κατάλληλα για εταιρίες που θέλουν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα πριν δεσμευτούν στη διεξαγωγή ενός ή περισσότερων εταιρικών προγραμμάτων. Ακόμη και σε αυτά τα προγράμματα φροντίζουμε να υπάρχει χρόνος για τις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα χωριστά.

Στα ανοικτά μας προγράμματα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με στελέχη από άλλους κλάδους, με διαφορετικούς ρόλους. Σε κάθε ανοικτό πρόγραμμα δεχόμαστε έως 3 στελέχη από μία εταιρία για να διασφαλίσουμε τη διασπορά ενδιαφερόντων και τομέων που αντιπροσωπεύονται.

Στην Ελλάδα τα προγράμματά μας παραδίδονται σε μία από τρεις γλώσσες σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας:

  • Ελληνικά
  • Αγγλικά
  • Γερμανικά