ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Έχουμε πολλά να πούμε.

Με περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας, 35 γραφεία ανά τον κόσμο και πάνω από 120 έμπειρους διαπραγματευτές πάνω στο αντικείμενο, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε πολλά να πούμε γύρω από τις διαπραγματεύσεις.

Έχουμε συγκεντρώσει επιλεγμένες συμβουλές και σκέψεις μας για να σας καθοδηγήσουμε στον πολύπλοκο και (από πρώτη ματιά) χαοτικό κόσμο των διαπραγματεύσεων. 

Όσοι από εσάς είχατε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα από τα Προγράμματα Διαπραγματεύσεών μας, ήδη μπορείτε να διακρίνετε μία τάξη σε αυτό το χάος. Μπορεί να χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα (επικοινωνήστε μαζί μας για τη διοργάνωση ενός μονοήμερου follow up), ή μία νέα, σε μεγαλύτερο βάθος ματιά σε θέματα στρατηγικών διαπραγματεύσεων που περιέχονται στο πρόγραμμά μας  Strategic Negotiating.

Στον πίνακα στα δεξιά, μπορείτε να επιλέξετε να διαβάσετε white papers με απόψεις και συμβουλές μας για μία ποικιλία θεμάτων, όπως εάν οι γυναίκες είναι καλύτερες στη διαπραγμάτευση από τους άνδρες, πώς να αντιμετωπίσετε επιθετικούς συνομιλητές και ποια είναι η σχέση της δικαιοσύνης με τη διαπραγμάτευση.

Όσοι από εσάς δεν έχετε συμμετάσχει ακόμη σε κάποιο από τα προγράμματά μας, μπορείτε να δείτε τι έχουν να πουν προηγούμενοι συμμετέχοντες εδώ.

Ελπίζω να βρείτε χρήσιμα τα κείμενα που δημοσιεύουμε. 

Κάθε εβδομάδα δημοσιεύουμε άρθρα στο Scotwork Blog που περιέχουν τις απόψεις και συμβουλές μας για διαπραγματευτικά θέματα και για τους τρόπους που αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε το Negotiation Blog σε κάθε του ανανέωση.